Permanent hårborttagning med Capius Trio

är en extremt snabb, stark och effektiv maskin för permanent borttagning av hår. Tack vare möjligheten att köra korta och långa pulser kan vi behandla mörkare hudtyper i jämförelse med andra typer av utrustningar som finns på marknaden. Med hjälp av det dubbla kylsystemet kan vi erbjuda våra kunder nästan helt smärtfria behandlingar. CAPIUS Trio Diode Laser är CE-Medical godkänd. Antal behandlingar från 4 – 8 behandlingar

BOKA TID

Andra behandlingar 

M3 behandlingar

Radiofrekvens

En ung hud förnyas var fjärde vecka. Men ju äldre huden blir desto långsammare sker cellförnyelsen. Förändringar i hudens cellfunktion leder då till minskad vitalitet, elasticitet, och fasthet. Med radiovågor (RF) kan man efter välbeprövade behandlingar bromsa hudensåldrande och föryngra huden.

Vi behandlar

Fina linjer och rynkor
Reducera dubbelhaka
Reducera påsar under ögonen
Mörka ringar under ögonen
Öka lystern i huden
Hudföryngring

BOKA TID

Diamond microdermabrasion

Diamond microdermabrasion är en effektiv och mild form av mekanisk slipning på hudens yttersta lager. Den ger ett omedelbart synligt resultat.

Vilka effekter och fördelar har Diamond Microdermabrasion

Fina linjer och rynkor (Reducerar)
Ärr och acne ärr (reducerar samt minimerar)
Solskadad hud (solpigmentering, uttorkad)
Livlöshud (fräschar och piggare)
Hudföryngrande (ökar cellförnyelsen och bidrar
till ökad kollagen produktion)
Förbättrar hudens hälsotillstånd Förstorade porer
(minskar och slätar ut)

Cellulitbehandling mha Dermomassage

Dermomassage (mekanisk bindvävsmassage) är en kraftfull
och djup massage som jobbar på hudens djupare lager.
Det är en 100 % naturlig teknik för att eliminera celluliter
då den bidrar till att aktivera och effektivera kroppens och
hudens naturliga funktioner.

BOKA TID

Liposuction med ultraljud och infrarött ljus

Liposuction är en icke kirurgisk fettsugning men som kan vara ett bra alternativ. Behandlingen reducerar lagrad fett på specifika områden som varken dieter eller träning har effekt på. Den är effektiv på så sätt att den “hyvlar bort” fettlager och lämnar ett slätt resultat.

BOKA TID

 

Kavitationspeeling

Kavitationspeeling med ultraljudsvibrationer (sonofores) bidrar på huden till djuprengöring på ett effektivt och noga sätt avlägsnar den pormaskar och överskott av talg, döda hudceller och bakterier eftersom den verkar även desinficerade.

BOKA TID

 

Medicinsk hudbehandlingar

BB skin Glow

BB skin Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan användas runt ögonen. BB skin Glow behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på koreansk metod för att jämna ut hudtonen.
Behandlingen är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.
BB skin Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-mineral pigment serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen.

Resultat:
Effekten märks direkt efter den första behandlingen, men tar ca 2 veckor för färgen att sprida ut sig mer jämnare och anpassa sig bättre under huden. För att få en bestående effekt upp till 12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedur efter 1 månad. Beroende på önskad resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 2-3 behandlingar.

BOKA TID

Plasma IQ/Plasma Lift

ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, dvs man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Så länge man följer eftervårdsinstruktionerna korrekt finns det inga risker med behandlingen.

Behandlings område

  • Ögonlock
  • påsar och rynkor under ögonen
  • slapp hud
  • överläpps rynkor
  • rynkor i övrigt

Fördelar jämfört kirurgi:
Snabb läkning och återhämtning.
Ingen risk för ärr eller infektioner.
Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Så går det till:
Området som ska behandlas bedövas med kräm i 10-45 minuter innan behandlingen beror på salva. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

BOKA TID

Microneedling med Dr.Pen

Dr. Pen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.
Dr. Pen använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk upp och ner funktion. När Dr. Pen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80 %. Därmed säkerställas ett upptag av behandlingspreparatet djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar..
Dr. Pen är en effektiv behandlingsform utan biverkningar och med minimal återhämtningstid .

Vem lämpar sig behandlingen för?
Du som har
– Acneärr
– Solskador
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Stora porer
– Pigment skador
– Torra läppar

BOKA TID

PRP – Vampyrlift

PRP stimulerar kollagenproduktionen och blodcirkulationen vilket leder till en naturlig
föryngring av huden.

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med komponenter från ditt egna blod.

När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan. Genom att ta ut en liten mängd av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en kroppsegen reparationsprocess och kroppen bygger upp ny vävnad.

Injektioner sker med en teknik som både är enkel och säker, med regenerativa och läkande egenskaper av blodplättar och plasma. A-PRP har förmågan att lokalt frigöra tillväxtfaktorer, små molekyler som fungerar som budbärare för att initiera en hudföryngringsprocess. Regenlab A-PRP är en naturprodukt, och risken för avstötning eller allergiska reaktioner är minimala.

BOKA TID
BOKA TID